Expositie
Afgelopen

Grafiek 2022: Ontmoeten

21 december 2022 - 21 september 2023

Beweging om bij stil te staan,
geluiden en veranderingen die ertoe doen

In experimenteel onderzoek over wat onomkeerbaarheid betekent, draait het om de percepties en relaties tussen mens en omgeving. Het idee van de maakbare en onuitputtelijke aarde wordt beproefd. De kunstenaar introduceert als publieksinteracties wind uit reagerende ventilatoren en een grote plant om collectief voor te zorgen. Of deze grote bonte ficus, al 15 jaar zijn huisgenoot, de expositie overleeft?

Morgen is alles anders

Interactieve installatie & collagefilm
Daarnaast zal een nieuwe versie van de interactieve installatie “Geluid van onverschilligheid” onderdeel van de expositie zijn. Robin gaat hiervoor interessant afval in de binnenstad van Gouda zoeken, waarmee de installatie wordt gevuld. Verder is de collagefilm “Morgen is alles anders” in een grote videoprojectie te ervaren. Als experimenteel verslag verschijnt mogelijk een omkeerboekje.

Tijdgebonden en digitaal
Robin Weijers maakt experimentele films, geluids- video- lichtinstallaties en interactieve kunstwerken. Zijn speelveld ligt in de hybride mix van locatie-specifieke werken en tijdgebonden en digitale domeinen.
Meer informatie: robin-artwork.com