Even voorstellen: Eline Levering

Even voorstellen: Eline Levering

Vanaf januari versterk ik het bestuur van De Firma in de rol van secretaris. Sinds 2019 woon ik in Gouda, in de Vogelbuurt. Ik heb er zin in om in mijn eigen stad een steentje bij te dragen in de professionele ontwikkeling van kunstenaars en de zichtbaarheid van kunst.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als zelfstandige onder de naam Kunst in de kijker en verzorg ik organisatie, marketing en communicatie van kunst- en cultuurprojecten. Ik werk voor de hele breedte van het culturele veld: van theaters tot musea en van individuele kunstenaars tot verenigingen. Ik geef onder andere trainingen aan kunstenaars op het gebied van zichtbaarheid, fondsenwerving en zakelijke en artistieke ontwikkeling voor Cultuur+Ondernemen, Amarte fonds, Gemeente Amsterdam en Gemeente Zaanstad. Momenteel ben ik o.a. projectleider van de cultuurcoaches in Leiden. In Gouda ben ik lid van de Raad van toezicht van de Garenspinnerij.

Ik kijk er naar uit om via het bestuur veel kunstenaars in Gouda te ontmoeten en met jullie te werken aan een levendige, inspirerende en professionele Firma!